Gebedsverzoeken voor Regiopastor

God werkt door middel van het gebed en we zijn blij dat jij je daar voor open stelt. Regiopastor beschikt over een gebedsteam, dat bestaat uit vele enthousiaste vrijwilligers. Zij beschouwen het als een groot voorrecht voor je te mogen bidden wanneer je daar behoefte aan hebt. De teamleden bevinden zich verspreid over heel Nederland en vormen samen het gebedsteam van Regiopastor. Je kunt ons een bericht sturen via ons gebedsverzoekformulier waarin je jouw nood of verlangen, persoonlijk of voor een ander, kunt mededelen.

Wij willen graag jouw zorgen aan God voorleggen. Wij zullen jouw verzoek strikt vertrouwelijk behandelen. We garanderen dat ons gebedsteam voor je zal bidden en dat wij verder geen ongewenst contact met je zullen zoeken.

Onze hoop is dat je je door ons gebed ondersteund en gehoord mag voelen. Het gebedsteam neemt je verzoek gedurende 7 tot 10 dagen mee in hun voorbede. Mocht je na verloop van tijd nog eens gebedsondersteuning wensen of ons misschien een reactie willen geven, dan kan dat via ons contactformulier. Gebruik het verzoekformulier, beschrijf jouw gedsverzoek in het kort of bel met een van onze hulpverleners.