Bereikbaar via chat

Deze hulpverleners zijn bereikbaar via whatsapp.

Regio: Utrecht
Talen: NLD

Jij bepaald de grens, de overwinning. Je kunt je passie enkel duidelijk houden en waarmaken als je eerlijk blijft tegenover jezelf. Maar met God overwin je allesGod heeft mijn leven veranderd. Nu wil ik mensen vertellen over de liefde van Jezus, ja Hij kan ook jou veranderen. Bel me!

Regio: Utrecht
Talen: NLD, DUI, ENG

Hoe jouw omstandigheden ook zijn, God houdt van jou. Hij wil richting geven aan je leven. Hij heeft een plan met elk van zijn kinderen.

Regio: Noord-Holland
Talen: NLD

Vraag en u zult krijgen; zoek en u zult vinden; klop en er zal voor u worden opengedaan.

Regio: Belgie
Talen: NLD, ENG

Heb je een conflict thuis, op het werk en in de buurt, ben je verbitterd of voel je wrok? Het is mijn missie om jou aan te moedigen dit los te laten.

Regio: Drenthe
Talen: NLD, ENG

Ik ben er elke keer weer verbaasd over hoeveel God van mensen houdt. Wij zijn allemaal Zijn kinderen en Zijn hart gaat naar ons uit. 

Regio: Zuid-Holland
Talen: NLD, ENG

Ik mag in al mijn zorgen en emoties ervaren dat  Jezus mijn Leidsman is.Hij leid mij altijd weer naar rustige wateren en ik mag mij geborgen weten in zijn trouwe liefde.

Regio: Flevoland
Talen: NLD

Ik ben bereikbaar voor iedereen via telefoon en mail. Ik sta graag voor u klaar voor hulp en gebed in de naam van Jezus.

Regio: Noord-Holland
Talen: NLD, ENG

Jeremia 32;27 Zie, Ik ben de Heere, de God van alle vlees; zou Mij enig ding te wonderlijk zijn? Lukas 1:37 Want geen ding zal bij God onmogelijk zijn.

Regio: Drenthe
Talen: NLD

Jezus Christus is een Geneesheer! Hij bevrijdt en geneest van Geest, Ziel en Lichaam. Hij wil jou Genezen! 

Regio: Noord-Holland
Talen: NLD, DUI

Hans heeft verschillende Bijbelscholen gevolgd en de cursus basistraining Bevrijdingspastoraat. Hij heeft veel ervaring in het coachen van mensen.

Regio: Overijssel
Talen: NLD

Ik heb een luisterend oor voor jouw verhaal. Bel me maar!

Regio: Noord-Holland
Talen: NLD, ENG

Ik hou er van om mensen te bemoedigen, maar beloof niet kant-en-klare antwoorden te hebben, want daar is het leven veel te complex voor. Wat ik wel weet is dat er maar Een is Die uitkomst kan geven: God de Vader.

Regio: Overijssel
Talen: NLD

Ik heb jaren lang gewerkt als hulpverlener coördinator in de verslavingszorg. Momenteel ben ik werkzaam voor het RIBW.